Sisällön tarjoaa Blogger.

LUUKKU 17:
PAKETTIKORTIT


Nätit joulupaketit ovat yksi monista heikkouksistani. Lahjoja on kiva kääriä pakettiin sitä mukaan kuin niitä tulee hankittua. Parin paketin käärettä on tosin pakko vielä hieman raottaa, sillä olen autuaasti unohtanut, kenelle mikäkin paketti on tarkoitettu.


Askartelin kasan pakettikortteja helpottamaan joululahjojen merkkaamista. Pakettikortit on helppo tulostaa, leikata ja liimata kartongille tai pakshuhkolle paperille. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla voit ladata pakettikortit koneellesi ja tulostaa ne omaan käyttöösi. Reiänvahvistustarrat olen tilannut netistä, mutta niitä pitäisi olla saatavilla myös askarteluliikkeissä.

Blogista löytyy myös pari vinkkiä lahjapaperin tuunaukseen. Perunaleimasimella leikkien voit taiteilla pakkauspaperiin esimerkiksi graafisia salmiakkikuvioita tai koristella paketit kuusin ja sydämin

Jos pakettikorttien lataaminen ei onnistu kuvaa klikkaamalla, lataa linkki >tästä<.
4 kommenttia

 1. Meillä on sama heikkous. Huomenna askartelua toivottavasti luvassa.
  Sinun on kyllä voittamattoman hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketoinnissa on kyllä tärkeää aloittaa tarpeeksi ajoissa, pari pakettia illassa on hyvä taktiikka, silloin se on yhtä kivaa aattoon asti. Olin joskus pienenä partiolaisena useanna vuonna joulun alla paketoimassa joulupaketteja retkivarusteita myyvässä liikkeessä. Useampia lumikenkiä ja valtavia rinkkoja paketoidessa koko touhusta kyllä katosi hohto aika nopeasti. :)

   Poista
 2. Kiitos Riikka, mikä ihana jouulahja sinulta! (sabluunat siis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten vain saksimaan! :)

   ps. aika kivoja tulee myös kun ei leikkaakaan noita ääriviivoja pitkin, vaan pari milliä niiden ulkopuolelta.

   Poista