Sisällön tarjoaa Blogger.

LUUKKU 8: LAHJAPUSSI


Kaunis pussillinen pipareita tai muita syötäviä on oiva joulunajan tuliainen tai lahja niin mummille, kummille kuin kerhotädillekin.


Kaunis kääre on usein puoli lahjaa. Lahjapussin taittelu on helppoa ja lahjapussukkaan on helppo sujauttaa ne vähän hankalammankin muotoiset lahjat. A4-kokoisesta paperista saa taiteltua näppärän lahjapussukan, johon voi sujauttaa niin viipalepikkuleivät kuin villasukatkin. Toki isommankin pussin taittelu sujuu yhtä helposti. Taiteltavalle paperille voi myös tulostaa haluamansa tekstin, kuvan tai vaikkapa piparkakkureseptin. Itse leikkasin pakkauspaperirullasta A4-kokoisen palan, jonka silitin suoraksi ennen tulostimeen syöttämistä. Helpointa on kuitenkin käyttää valmista tulostuspaperia, sillä tulostin menee helposti tukkoon, mikäli paperi on vähääkään vänkyrä. 
11 kommenttia

 1. Tämä tuli kuin tilauksesta! Juuri etsiskelin netistä paperipussin taitteluohjeita, mutta en löytänyt sopivaa. Nyt pääsee hommiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli vieläpä tosi helppo ohje. Taittelin pusseja ensin toisella ohjeella, mutta se oli paljon monimutkaisempi. :) Vanhoista sanomalehdistäkin saisi kivoja lahjapusseja.

   Poista
 2. Kiitos tästä! Näyttääpä pussin taittelu kovin helpolta, mahtaako onnistua itseltä ekalla kerralla noin hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti onnistuu, ainakin tällä ohjeella! :)

   Poista
 3. Inspiroiva ohje ja kiva video, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hei, tämäpä näppärän näköinen ohje! Olen itsekin joskus paperipusseja askarrellut/ähertänyt, mutta tämä näytti paljon helpommalta ja kivemman näköiseltä. Ratkaisu kummallisen mallisille lahjoille löytyi! Kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi helppo ohje. Itsekin tein ensin paljon monimutkaisemmalla tavalla pusseja, mutta sitten löysin jostain netin syövereistä ohjeen tähän. :) Saumanhan voi tietty tehdä pussin sivuun, jos siitä ei halua niin näkyvää.

   Poista
 5. Olen ihan lumoutunut sinun joulukalenterista :) Ihanan upeita ideoita, että tämä jouluihminen sai paljon uusia vinkkejä jouluunsa. Kiitos <3

  VastaaPoista