Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiva, että olet löytänyt blogiini!
Olen Riikka, helsinkiläinen hyvän ruoan ystävä. Lisäkseni keittiössämme hääräävät Apupoika ja kolme pientä lastamme: kermavaahtoa ja taikinakulhojen nuolemista rakastava kaksivuotias Sintti Mononen sekä puolivuotiaat kaksosemme Turbo ja Rauha.

Tykkäämme hyvästä ruoasta ja ruoanlaitosta. Keittiössämme kaikki kahviin ja juurileivontaan liittyvä on pääasiassa Apupojan vastuulla. Minulla on keittiössämme leivonta- ja kastikevastuu. Muu tehdään yleensä yhdessä. 

Maan ollessa sulana saattaa minut hyvinkin löytää siirtolapuutarhastamme kuopsuttamassa pihaa. Routa-aikaan haaveilen maailman makeimmista oman kasvihuoneen tomaateista ja suunnittelen seuraavan kasvikauden kylvöjä. 

Mistä blogin nimi on peräisin?

Blogin nimi juontaa juurensa lapsuuteni leikkeihin. Minulla ja sisarellani oli alle kouluikäisinä Vatsasekaisin Kilinkolin -niminen ravintola, jossa tarjoiltiin mitä herkullisimpia annoksia. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi mädätetyn kastemadon suolipullat? Nyttemmin kokkailuni eivät enää ole yhtä eksoottisia.


Yhteystiedot & blogiyhteistyöt

Tavoitat minut sivun oikeasta laidasta löytyvän viestikentän kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vatsasekaisinkilinkolin (at) gmail.com.

Teen yhteistyötä yritysten ja toimijoiden kanssa, joiden tuotteet ja palvelut sopivat omaan keittiööni ja keittiöideologiaani. Yhteistyöpostauksia pääset selailemaan tästä linkistä. Ota yhteyttä, jos haluat saada näkyvyyttä blogissani tai sosiaalisen median kanavissani.