Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME HETKEN LAHJAVINKIT x 3

LUUKKU 22

Vieläkö pähkäilet mattimyöhäsenä, mitä ostaa joululahjaksi? Tässä kolme lahjaideaa, jotka sopivat hyvän ruoan ystävälle. 

Itse tehdyt ruokalahjat ovat kivoja, mutta aina kaikkea ei tarvitse tehdä itse.
Kivoja joululahjoja löytyy kaupastakin. Tässä kolme lahjaideaa, jotka on helppo napata kaupan hyllyltä pukinkonttiin. 

1. MAAILMAN PARAS GIN & TONIC -GINI
Kotimaisen Kyrö Distillery Companyn ruisgini meni nappaamaan kesällä maailman parhaimman gin & tonic -ginin tittelin International Wine and Spirit Copetition -kilpailussa.

Pullollinen Napue-ginia sopii oivaksi lahjaksi kotimaisia tuotteita arvostavalle kulinaristille. Alkon hyllyillä on tupannut olemaan tyhjää pohjalaistuotteen hyllypaikalla, joten kannattaa  tarkistaa ginin saatavuus ennen lähi-Alkoon ryntäämistä. Voit pakata ginipullon kylkeen myös tonic-vettä, vaikkapa paria erilaista, jolloin aattoiltana voi järjestää gin & tonic -maistelun.


2. JAUHOPEUKALON PIZZASETTIJauhopeukalolle sopiva lahja syntyy pizzajauhoista, tomaattisoosipurkeista ja muista tykötarpeista.   Astetta paremmat jauhot ja säilötyt tomaatit kävin nappaamassa helsinkiläisestä Hella & Herkku -herkkukaupasta. Sekin on auki vielä tämän ja huomisen päivän. 

Pizzasettiin voi pakata mukaan myös pizzakiven ja puskan tuoretta basilikaa. Onpahan lahjansaajalla varustus kunnossa kun välipäivinä alkaa tehdä mieli kunnon pizzaa. 

Pastan ystävälle sopisi puolestaan pastasetti, joka yksinkertaisimmillaan voisi olla pussillinen hyviä pastajauhoja, raviolimuotti sekä kimpale hyvää parmesanjuustoa. 


3. KOTIMAINEN TUOREPURISTETTU MEHU

Tonkasta kotimaista omenamehua on iloa koko perheelle, myös lapsille, toisin kuin vaikkapa pullollisesta viiniä.  Sakealla mehulla on ihana aloittaa joululoman aamut ja voipa mehusta keittää myös ihanaa vaaleaa glögiäEi kommentteja