Sisällön tarjoaa Blogger.

PÄIVÄKAHVISEURAA
HAUSSA


Paulig on lanseerannut uuden verkkopalvelun, joka auttaa kahvinystävää löytämään täydellisiä makupareja.

Paulig selvitti alkuvuodesta, minkä kanssa suomalaiset mieluiten nauttivat kahvikupposensa. Perinteiset herkut pitivät kyselyssä* hyvin pintansa. Makeista antimista suosituimmaksi makupariksi kahville osoittautui korvapuusti, ja suolaisista einehistä suosikeiksi nousivat karjalanpiirakka sekä voisarvi.

Selvityksessä ilmeni, että suomalaiset  käyttävät aikaa kahvihetken tarjoiluiden suunnitteluun, mutta itse kahviin ja sen valintaan ei kiinnitetä sen suurempaa huomiota. Kolme neljästä suomalaisesta juo samaa kahvia tarjottavasta ja tilanteesta riippumatta. Pauligin päämaistajan Marja Tourin mukaan kahvi ja sen kanssa tarjottava makupari voivat olla parhaimmillaan enemmän kuin osiensa summa. Paulig onkin lanseerannut uuden Makuparit-verkkopalvelun, joka auttaa löytämään maistuvimmat herkut Pauligin kahvien kera tarjottavaksi.

Keräsin Makuparit-palvelusta kahvisuositukset muutamille blogistani löytyville herkuille. Lisää makupareja löydät osoitteesta www.pauligcafe.fi/makuparit.*Mediatoimisto ToinenHelsinki toteutti Pauligin makuparit-selvityksen verkkokyselyllä tammi–helmikuussa 2013. Kyselyyn vastasi yhteensä 5 749 suomalaista kahvinjuojaa. 


Yhteistyössä Paulig.


Avainsanat: Paulig makupari, makupari kahville, mitä kahvin kanssa, kahvitarjoilu, helppoja leivonnaisia

10 kommenttia

 1. Ei himpura kun kiva toteutus, Riikka!

  VastaaPoista
 2. Et suotta ole Suomen kaunein, niin ihanasti kaffet ja paakelsit esillä. Sun luo haluaa ihminen tulla kylään kahvittelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva toteutus kyllä. Mustikkapullat näyttää erityisen ihanilta...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Merkkari! (Kutsutaanko sua sillä nimellä, nythän ne ovat taas tuotannossakin...)

   Poista
 4. Ajattelin aluksi että ohoo onko tämä treffipalvelua vastaava sellainen kaveripalvelu, joka välittää kahviseuraa...siis ihan vaan kahville, ettei yksinään tarvii.
  ÖÖh olin vissiin hieman hakoteillä.

  Makupari ajatus on kieltämättä hauska.
  Olen kuitenkin ehkä vähän tylsä mutta minun kahvini maku pari on tummasuklaa.
  Tai kaffe ihan vaan yksinäisenä.
  Sitruuna mareki torttu saa kyllä veden kielelle ihan itekseenkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisellekin palvelulle varmasti löytyisi kysyntää. :) Mä itse juon aika usein kahvin ihan vaik yksikseen, paitsi aamulla hörpin kupin leivän kanssa. Olen kyllä samaa mieltä tuosta sitruunamarenkitortusta. :)

   Poista
 5. Tosi kaunista. Tuo tiramisu + Papua New Guinea houkuttaa eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimeisestä tiramisustani on ikuisuus, joten kelpaisi tännekin. :)

   Poista