Sisällön tarjoaa Blogger.

BLOGISTANIA


Blogistanian toisella tuotantokaudella tutustutaan kahteentoista blogiin ja niiden tekijään – myös Vatsasekaisin Kilinkolin -blogiin. 
Tänään alkaa Yle Kakkosella toinen tuotantokausi kotimaisia blogeja  ja bloggaajia esittelevästä Blogistania-sarjasta. Siinä, missä ensimmäinen kausi koostui kymmenestä – pääasiassa vaatteistaan tai kädentaidoistaan – bloggaavasta naisesta, on toisella kaudella mukana vähän erilaisempia blogeja sekä myös pari bloggaavaa miestä.

Ylen toimittaja kyseli minulta viime vuoden lopulla, josko olisin kiinnostunut ajatuksesta olla mukana Blogistanian toisella kaudella. Ensimmäinen ajatukseni oli ehdoton ei, mutta lupasin kuitenkin tavata toimittajan aamukahvin merkeissä ja pohtia asiaa vielä uudemman kerran. Niinhän siinä sitten kävi, että toimittaja osasi hommansa, ja pari kertaa tavattuamme aloin itsekin innostua ajatuksesta, enkä enää lopulta joko osannut tai kehdannut antaa kieltävää vastausta. Niinpä Vatsasekaisin Kilinkolin on mukana Ylen Blogistaniassa ja kohta tuttu myös TV:stä!

Oman jaksoni kuvaamisesta tuntuu olevan jo ikuisuus. Täällä siis odotellaan pelonsekaisin tuntein, mitä sitä tulikaan helmikuussa sönkötettyä ja häärättyä kameroiden edessä – ja pidetään sormet ristissä, että leikkaaja ymmärsi taltioida edes ne pari fiksulta kuulostanutta lausahdustani. Joka tapauksessa omassa jaksossani muun muassa kahvitellaan ja etsitään ruokakuvauksiin sopivia astioita sekä häärätään keittiössä. Saan vieraakseni myös kaksi hersyvää rouvashenkilöä, Kivistössä-blogin Marin sekä lakeuden kuningattaren, Kaikki äitini reseptit -blogin Nannan, joiden kanssa kokkaamme, kilistelemme ja kikatamme. Oman jaksoni valmistuttua toimittaja laittoi minulle viestiä ja kertoi jaksoni olevan juuri sopivasti hömppä. Toisaalta, niin taidan olla minäkin.

Blogistanian toisen kauden jaksot YLE Kakkosella tiistaisin 17.9.–3.12.2013 klo 19.30. Uusinta keskiviikkoisin klo 16.

Blogistanian toisen tuotantokauden blogit esitysjärjestyksessä:38 kommenttia

 1. Mä taisin kieltäytyä suoraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit, kun olis ollut niin paljon helpomi kieltäytyä, jos toimittaja ei olisi ollut niin kiva. :)

   Poista
 2. Ja nyt pitäisi jaksaa odottaa monta viikkoa sinun jaksoasi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolittain toivon, että alkupään jaksot olisivat niin huonoja, ettei kukaan jaksa enää katsoa edes koko ohjelmaa marraskuussa... viiitsivitsi, mutta nyt kyllä pikkuhiljaa alkaa tulla paniikki, että mihin sitä ryhdyinkään. :)

   Poista
 3. Digiboksii asetettu vakkariajastus ettei vaan mee ohi. Harmittavan monta viikkoa vaan joutuu odottamaan hersyvien naisten esiintymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että Mari ja Nanna varastavat multa kokonaan shown :)

   Poista
 4. no nyt on jotain mitä odottaa :-D sellainen trio teillä kasassa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täällä ei olla ihan varmoja että odotetaanko omaa jaksoa innoissaan vai kauhulla. :)

   Poista
 5. Hienoa! Täytyy pistää heti päivämäärä ylös ettei vaan mee ohi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12.11. tulee mun jakso, mutta nehän näkee Areenasta myös, jos menee ohi.

   Poista
 6. Muistutathan vielä lähempänä vaikka facebookissa ettei mene ohi? Tosi mielenkiintoista nähdä mitä puuhaatte, kun tietää tyypit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehotan sitten jälkikäteen katsomaan jakson Areenasta, jos ei ole täys katastrofi ;)

   Poista
 7. Mahtavaa:) harmi vaan ettei tuo ohjelma näy Suomen ulkopuolella:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi jos ei näy, tuo kun on Ylen omaa tuotantoa, niin olisi voinut jopa luulla, että näkyisi.

   Poista
  2. Ei ainakaan silloin keväällä näkynyt se ensimmäinen kausi.

   Poista
  3. Hei, ilmeisesti nämä uudet jaksot näkyvät Areenassa! Ainakin ekan jakson perässä lukee, että näkyy ulkomailla. :)

   Poista
 8. Olen kiusallisen tietoinen siitä, että jos ohjelmasta haluttaisiin tehdä ilkeilevä esim. unelmahäät-tyyliin, nauhoitteista löytyisi yhden kokoillan elokuvan verran matskua, jossa lähinnä kuuluisi kolmen ihmisen äänekästä hörötystä ja väliin joku tosi huono vitsi. Onneksi Maria ja Nannaa on kai noin 5 minuuttia ja loput Riikkaa. Onneksi. (ei millään pahalla, Nanna-kulta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein toivon, että se Nannan vanerinsahausjuttu olis mukana. Vähän niinkus vastapainoksi kaikelle räkätykselle. :) Mutta just tässä mietin, että leikkaamalla saa kyllä aika monenlaista jälkeä aikaan, totakin jaksoa kun kuvattiin kahden päivän ajan... :)

   Poista
  2. Minäkin toivon, että Nannan vanerisahausjuttu on mukana, vaikka en yhtään tiedä mistä on kyse. Kuulostaa niin eeppiseltä. Mielenkiinnolla odotan ohjelmaa myös.

   Poista
  3. Sun pitää tiedustella joskus asiasta ihan henkilökohtaisesti. Mutta varaa pakkaus nessuja mukaan.

   Poista
  4. Jaa, ymmärsin tuon ihan väärin. Ei ollutkaan mikään eeppinen vaan joku tosi surullinen juttu. Enpä taida tästä sen enempää. Mutta muista sitten mainostaa ohjelmaa, kun on tulossa, ettei mene ohi.

   Poista
 9. Tuon verran minäkin ehdin televisiota katsomaan. Päivä merkattu muistiin teidän kaikkien kolmen iloksi ;)

  VastaaPoista
 10. Jee ja vau! odotan innolla sitä teidän jaksoa, se on takuuvarmasti viihdyttävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ei ole viihdyttävä myötähäpeän kannalta, heh! :)

   Poista
  2. Höpsistä, ei varmasti :) huikee juttu!!

   Poista
 11. Jännityksellä jäämme odottamaan :).

  VastaaPoista
 12. Ihan vaan omalta osaltani sanottava, että karmea jännitys alkaa tiivistyä...Yhtään en muista, mitä puhuin, nauroin tai söin, lähinnä muistan sen Paavo Arhinmäen näköisen kuvaajan, vai olko se äänimies? Mutta rukoillaan Mari viä näin jälkikäteen, että ei onnistuta pilaamaan Riikan Showta. Toisaalta saa syyttää itteään kun meidät valitsi. Tai ehkä mun nyt pitää puhua vain omasta puolestani.
  En muista yhtään, että puhuin noista vanerihommista? Siitä aiheesta tulee helposti tirautettua pari kyyneltä...en kai mä nyt vaan itke siinä ohjelmassa?

  Voa apua, voiko viälä perua?

  Ainut asia minkä selevästi muistan on, että meillä oli hysteerisen hauskaa. Mutta jospa ne onkin leikelly sen niin, että pöydän ääressä istuu 3 ugrilaisen synkkää emäntää. Suomalaiset ruokabloggaajat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vain, alkaako täällä! Mä en muista, puhuitko vanereista kameroille, mutta muistaakseni ruokapöydässä kyllä tirautit kyyneleen tai pari vanereihin liittyen. :) Perumiseen liittyen kannattaa varmaa olla suoraan yhteydessä Yleen, ehkä ne voi Poliisit-sarjan tyyliin sumentaa sun kasvot ja muuttaa äänesi.

   Poista
 13. Vaikka meillä ei ole telkkaria niin TÄMÄHÄN ON NÄHTÄVÄ! :D Merkattu kalenteriin, hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lieneekö sitten hyvä vai huono juttu, mutta Areenassa näkyy kuukauden päivät tuon esityspäivän jälkeen. :)

   Poista
 14. jes kilinkolin ja LIHASTOHTORI! mun lempiblogit!! :3 <3

  VastaaPoista
 15. ahaa no kiva nyt vihfoin ja viinein päästä körryille mistä te silloin kesällä seinäjoella vihjailitte joka oli telkkarista tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä kauhunsekaisin tuntein jo manailtiin, että mitä tuleman pitää. :)

   Poista
 16. Ooh kivaa! Täytyykin muistaa olla tuolloin telkkarin äärellä :)

  VastaaPoista