Sisällön tarjoaa Blogger.

PÄIVÄN ASU


Vain ruokabloggaaja voinee innostua näin paljon uudesta esiliinastaan.Iskin jo kauan aikaa sitten silmäni ihastuttavaan Tiia Vanhatapion Artekille suunnittelemaan esiliinaan. Essu on suunniteltu vuonna 2007 Maire Gullichsenin 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, eikä sitä ole ollut myynnissä enää vuosiin.

Hihkuin ilosta törmätessäni Artekin aitta -myymälän alennusmyynneissä tähän kauan haaveilemaani, suorastaan pullantuoksuista kotirouva -henkeä uhkuvaan unelmaan. Hinta oli alennuksista huolimatta posketon, mutta en antanut sen haitata.  Nyt tohtii avata esiliina yllä ovi arvovaltaisemmillekin vieraille. Pohdintaa aiheuttaa ainoastaan se, voiko tätä essu-unelmaa käyttää ilman korkokenkiä.

Vatsasekaisin Kilinkolin -blogi on mukana UN Womenin kampanjassa, jossa pyritään poistamaan nälkää parantamalla köyhien olojen naisten ja tyttöjen asemaa. Haluathan sinäkin olla mukana auttamassa? Klikkaa logoa ja osallistu kampanjaan lahjoittamalla keräyskassaani esimerkiksi lounaasi verran roposia. 

14 kommenttia

 1. Mulla on kans yksi ihana röyhelöessu, jonka kanssa tuli aina olo, että pitää laittaa korkokengät jalkaan, 50-luvun kampaus ja huulipunaa.

  Sitten mieheni isä käytti sitä tehdessään meillä ruokaa, kun ei löytänyt muutakaan. Sen jälkeen suhtautumiseni essuun on ollut hiukan ristiriitainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eikä! Sain tästä kyllä päivän naurut! :)

   Poista
 2. He hee, ihan mahtava postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No niiin on! Todellisuudessa essu on vielä paljon leveähelmaisempi. :) En antanut edes 30-asteen pesusuosituksen häiritä ostopäätöstäni. :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Ooh, mikä essu! Mäkin olen haaveillut sellaisesta kunnon kotirouvaessusta, mutta en ole vielä saanut hankittua, vaikka sopivia on osunut kiikariin. En oo kyllä yhtään emäntäainesta, mutta jos se essulla syntyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti essu tekee emännän! Seuraavaksi sitten sellainen kunnon kotitakki hankintalistalle (NOT). :)

   Poista
 5. Ihana - korkokengät keittiössä voivat olla jo vähän turvallisuuskysymys (ainakin meillä, kun jaloissa pyörii niin kissa kuin Toto 2v), mutta ehkä sitä tyylin vuoksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei pyöri jaloissa eläimiä tai lapsia, mutta vähän pelottaa, että tulisi rei'itettyä lattia pienille kuopille. :)

   Poista
 6. Vau, UPEA essu! itsekin tarvitsisin yhden vähän tyylikkäämmän, kirkkaita retroessuja tai mainosessuja on kaapissa jo riittävästi (tai voiko essuja olla koskaan riittävästi?!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun keräilyviettini ei (onneksi) ole kohdistunut koskaan essuihin. :) Tuntuu, että tähän muuhunkin tavarapaljouteen tuppaa hukkumaan...

   Poista
 7. Mä olen todella huono käyttämään essua. Sitten onkin aina vaatteet sen näköiset. :)

  Tuo on hieno, kyllä sen kanssa korkkarit pitää olla. Tai sellaiset tupsutohvelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa vikaa on ollut täälläkin, mutta ehkä tästedes musta tulee essuilija. Hih tupsutohvelit olisivat tosiaan aika söpöt. :)

   Poista