Sisällön tarjoaa Blogger.

Pssst, nyt sitä taas saa…

...nimittäin pikkujoulukauden kuuminta glögiä. Ei kannata olla mattimyöhäläinen, sillä pullot myydään perinteisesti varsin nopeasti Alkosta loppuun.


Kyse on tietysti Blossan vuosikertaglögistä, joka saa tänä vuonna makunsa elsalvadorilaisista Arabica-kahvipavuista.  Aika hauska, ja ennen kaikkea trendikäs, ajatus yhdistää kahvi ja glögi. Aiempina vuosina Blossan pulloista on löytynyt vivahteita ainakin mustikasta, klementiinistä ja sahramista. Myös pullon muotoilu vaihtuu vuosittain, tämän vuoden disainista vastaa suunnittelutoimisto Jensen Pamp McCann. Saa nähdä, houkutteleeko viikonlopuksi luvattu viima korkkaamaan jo ensimmäisen pullon. 


4 kommenttia

 1. ... ja mä ostin sitä ihan vaan pullon takia... (kuka muistaa? -oil of u'lay-)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole vielä(kään) hurahtanut tuohon Blosaan. Ja erityisen epäluuloinen olen kahviglögin suhteen. Pitäisköhän laajentaa tajuntaa, kun tätä niin kovin hehkutetaan monessa paikassa.

  VastaaPoista
 3. Vähänhän nuo ovat semmoisia, että niistä kuuluu tykätä. Mutta saa nähdä miltä maistuu. Ylimääräiset pullot voi sitten tyrkätä joulunalusviemisiksi, jos ei kummoselta maistu :)

  VastaaPoista
 4. Ostin tätä Blossaa juuri äsken 2 pulloa kokeeksi. Saas nähdä, yleensä Alkon glögit on ollut aika karseita, mutta nyt on toiveet korkealla! Viikonloppuna kokeillaan. Pullot on ainakin tyylikkäät :) Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista