Sisällön tarjoaa Blogger.

KEITTIÖPYYHERAKKAUTTA


Keittiöpyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa. Niin ainakin yritän perustella  Apupojalle, kun kaupungilta on tarttunut taas muutama uusi pyyhe mukaani.

Vieläkö muistatte valtavan hienosti kuvitetun The Geometry of Pasta -kirjan, jonka esittelin taannoin? Opus on kekseliään kuvituksensa ansiosta yksi keittokirjasuosikeistani, vaikkakin sen voisi hyvin luokitella myös taidekirjaksi. Opuksen mustavalkoiset pastakuviot ovat suorastaan koukuttavan hienoja.


Tovi sitten eksyin brittiläiseen keittiötekstiilejä myyvään verkkokauppaan, ja silmiini osui keittiöpyyhe samaisilla graafisilla pastakuvioilla. Klikkasin pyyhkeen viipyilemättä ostoskoriin. Onneksi sentään maltoin kahlata putiikin muunkin keittiöpyyhevalikoiman läpi, sillä sieltä löytyi myös toinen pyyhe, jolle menetin välittömästi sydämeni. Vai kuka disainfriikki voisi vastustaa keittiöpyyhettä, jossa komeilevat muna, DSR, muurahainen sekä liuta muita klassikkotuoleja?Uskon tietäväni ainakin erään kanssabloggaajan, joka ei pysty näitä kangastilkkuja vastustamaan. Itse ajattelin tilata kaupasta vielä pinkan erilaisia pyyhkeitä, jotka tilaisuuden tullen voi antaa lahjoiksi tai tuliaisviemisiksi. 

Pyyhkeet tilasin To Dry For -nettikaupasta. Postituskuluineen pyyhkeet maksoivat noin 13 euroa kappaleelta, ja toimitukseen kului kymmenkunta päivää. 


19 kommenttia

 1. Liian ihania! En kestä.
  Ootko varma, että sivusto ei ollut To Die for ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän! To Die for kyllä kuvailisi loistavasti tuota puljua! :)

   Poista
 2. MInäkin tiedän yhden bloggaajan, joka ei ehkä pysty näitä vastustamaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sattumalta sama tyyppi, jonka linkitin tuohon tekstin "eräs"-sanaan?

   Poista
 3. Suloisia pyyhkeitä :) olen ostolakossa näiden suhteen kun innostuin tilailemaan netistä ja sain lahjaksi ison pinon pyyhkeitä. Tila tuppaa loppumaan kesken ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nämä eivät kuitenkaan ole niitä huushollin suurikokoisimpia tavaroita. Meillä Apupoika on ostellut viime aikoina esim. pyöriä, jotka vievät sisään kannettuina huomattavasti enemmän tilaa, kuin minun pienet pyyhkeeni... ;)

   Poista
 4. Miksi menin klikkaamaan tuonne kauppaan miksi?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, sori! Joku varotusteksti olisi ollut paikallaan.

   Poista
 5. Mäkin oon monesta ajatellu tehdä keittiöpyyhepostauksen, mutta toisaalta, mun rätit on pääasiallisesti kyllä ruutua ja raitaa ja hirviän käytettyjä, eihän niitä voi poiskaan heittää, "huonojakin" pyyhkeitä tarvitaan.

  Nyt mulla on kyllä yks aikas hieno uusi oranssi "korvapuustipyyhe", Kiitos siitä miljoona, Riikka.

  Just keksin, muuten , että mun blogimiitissä pelataan sitten keittiöpyyhebingoa, jokainen tuo yhden ja sitten jollakin kekseliäällä tavalla (ei ainakaan bingolla) jaetaan ne uudelleen! Wau, minä seuraleikkien kuningatar! (vitsi vitsi- ei pyyheosio, vaan tuo vipa lause))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä loistava seurapeli! Tai joku sellainen, että kaikille jaetaan pyyhe, ja sitten pitää keksiä, kenen se on. Noh, vaatii vielä ehkä semisti tuotekehittelyä, ennen kuin voi alkaa patenttia vaatia.

   Kiitos ziljoonasti itsellesi! Olit ihan huippu. Se oranssi väri oli kyllä vähän tylsä, mutta ilmeisesti sen värisiä ne korvapuustit ovat, kun ei sitä muissakaan väreissä saanut.

   Poista
  2. Nanna, minä oon niin mukana tuossa pelissä! Laitathan päivämäärää ilmoille, että tietää vetää viivaa kalenteriin. Ei aio tehdä ennen enkä jälkeen töitä, täytyy valmistautua ja palautua :)

   Poista
 6. tarkoittaako tämä arvoisat leidit että teillä sitten pyyhkiin hyvin??
  mutta olet riikka aivan oikeassa niitä keittiöpyyhkeitä ei koskaan voi olla liikaa, ja ne kuluvat vielä käytössä ja mitä sitä enemmän katselee kuin juuri jotain tylsää keittiöpyyhettään joten on kiva kun niihinkin nykyään on alkanut saamaan vähän vaihtelua vain raidallisiin ja ruudullisiin erivärisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, hyvin pyyhkii! Tai sitten olen vain sellainen sottapytty, että jokaisella kokkauskerralla onnistun sottaamaan useamman pyyhkeen. Aina niitä tuntuu olevan pyykkikorissakin iso kasa.

   Poista
 7. Kääk, mä en kestä! Etenkin tuo tuolipyyhe sai tämän muotoilufriikin ihan tärisemään innosta!
  ...ja menin tietenkin tuonne verkkokauppaan - ei niin hyvä juttu lompakolle ;)

  VastaaPoista
 8. Oih, nää on aivan ihania! Pitää ehkä laittaa muutama tilaukseen, hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Olin niin tohkeissani, kun nuo netin syövereistä löysin! :)

   Poista
  2. Sinun pitää saada, Riikka, jotain boonusta kun nettikauppa saa hulluna uusia asiakkaita. Nimim. hups, oho, ei pitäny

   Poista