Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulun autoiluja


Vietimme hyvän tovin joulupäivinä autossa istuen. Välillä satoi vettä, välillä räntää ja välillä lunta. Paluumatkalla metsät ja tienpientareet olivat täynnä kaatuneita puita. En pysynyt laskuissa mukana, kuinka monta ABC-ketjun liikennemyymälää matkan varrella oli. Liian monta. Pysähdyimme Jalasjärvellä Juustoportin myymälässä, josta poistuimme masut täynnä maistiaisjuustoja. 4 kommenttia

 1. Mietimme joskus, että pitäisi tehdä listaus hyvistä pysähdyspaikoista, koska ABC tuntuu tappaneen kaikki hyvää ruokaa tarjoavat paikat kumisämpylöillään. Mutta siitä on tietenkin vähän vaikea mennä syyttämään ABC:ta, kun katsoo niitä automääriä heidän parkkiksellaan.

  VastaaPoista
 2. No tehän menitte sitten meidän ohi melkiin! (No, Seinäjoki) On se kyllä hyvä, että matkalla löytyy edes yksi juustoportti!

  VastaaPoista
 3. S&H: Tuollainen listaus olisi ihan huippu, mä yritän aina viime tingassa ennen autoreissua googlailla jos löytyisi joku kiva pysähtymispaikka. Nytkin oli tarkoitus pysähtyä jollakin lihatilalla, mutta unohdin ottaa mukaan muistilappuni. Lainasin tänään kirjastosta Suomen 100 Lähiruokakohteet -nimisen opuksen, ajattelin että laitan ylös semmoiset, jotka sopivasti sattuvat mahdollisten autoilureittien varrelle.

  Nanna: No itseasiassa ihan siitä Seinäjoen läpi hurautettiin. Juustoportti on siitä huippu, että siellä saa aina mahan täyteen jo ihan pelkistä maistiaisista, mun ainakin on pakko maistaa jokaista sorttia (paitsi sitä yhtä kuminajuustoa)

  VastaaPoista
 4. Pitääkin katsastaa tuo kirja, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista