Sisällön tarjoaa Blogger.

#MAHDOLLISUUKSIEN-
VILJELYLAATIKKO


Mahtoi olla näky, kun evakkokotitalomme edustalle kipattiin lavallinen multapussukoita – olisi  kannattanut ilmoittaa määränpääksi kantakaupungin sijaan uuden kotimme osoite. Kekkilältä saamani lähetys oli kuitenkin kovin mieluisa ja sai viherpeukalon suorastaan syyhyämään.  Multapussukoiden lisäksi paketista kuoriutui kevään uutuustuotteita, kaksin kappalein mahdollisuuksien viljelylaatikoita. 


Kekkilän uuden viljelylaatikon voi tuunata haluamaansa muotoon. Sormiliitosten sekä erillisten laajennushelojen avulla laatikon muotoa on helppo muuttaa, eikä tarvitse juuttua 90 asteen kulmiin. Nikkaroimme eilen omasta laatikostamme L-kirjaimen muotoisen, tosin lopputulos on vähän sinne päin. Tarkempi timpuri olisi tarttunut mittanauhaan ennen sahaa.

Laajennushelojen avulla voi liittää useamman laatikon yhteen. 

Apupojan ja hyvän ruuvinvääntimen avulla kasaaminen sujuu sukkelasti.Tänään kävimme sutimassa laatikon pintaan hiilenmustaa väriä. Kuvissa näkyvä Osmocolorin Ecogarden-maali on myrkytöntä ja tarkoitettu erityisesti pihan, puutarhan ja kasvimaan puurakenteisiin. Ja mikäli rautakaupan tyhjiä hyllyjä on uskominen, on tämä musta Ecogarden tulevan kesän hittimaali.

Seuraavaksi pääseekin jo kylvöpuuhiin. Vielä kun osaisi päättää, mitä kaikkea laatikkoon kylväisi. 

Minun ja usean muun bloggaajan viljelylaatikoiden nikkarointia voit seurailla myös Instagramissa tunnisteella #mahdollisuuksienviljelylaatikko.

Kekkilän mahdollisuuksien viljelylaatikko 
saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


Ei kommentteja