Sisällön tarjoaa Blogger.

KORISTELUVINKKI
KEVÄÄN JUHLIIN


Kevään juhlasesonki kolkuttelee ovella. Koristele syötävillä kukilla juhlapöydän sekä makeat, suolaiset että juotavat antimet!


Aivan aluksi täytyy julistaa kevään parhaimman asiakaspalvelun titteli nousiaislaiselle Mimis Kotipellon puutarhalle

Helmikuussa keksin tarvitsevani erääseen työprojektiin nokkosia – siis helmikuussa, jolloin lämpötila oli tukevasti pakkasella ja lunta puoleen sääreen. Puhelu Nousiaisiin, ja homma oli hetkessä hoidossa. Lupasipa puutarhan vävypoika käydä kuopsuttamassa lumen alta myös voikukantaimia ja lähettää samaan syssyyn minulle myös kimpullisen niitä. Joka kerta oltuani yhteydessä Kotipellon puutarhaan, olen loppupäivän ollut loistavalla tuulella!

Maaliskuussa suloinen siskonpoikani, josta tuli myös kummipoikamme, sai nimen. Tilasin Kotipellon puutarhalta ison kasan erilaisia versoja sekä syötäviä kukkia, joilla koristelin juhlapöydän niin suolaiset kuin makeatkin antimet. Kippasinpa juomavedenkin sekaan kourallisen orvokkeja. Voisin melkeinpä vannoa, ettei näyttävä koristelu enää helpommaksi voi mennä. Kiitos Kotipellon puutarha, olette saaneet minusta kanta-asiakkaanne!

Syötävien herkkujen lisäksi kukilla voi koristella myös juhlajuomat.Perunasalaatti koristeltiin versoilla ja mahtavilla
kurkunkukilla – nuo vihreät suikerot ovat ihan oikeita minikurkkuja!


Ei haittaa, vaikkei sokerimassa taipuisi hyppysissä kukkasiksi – paljon
helpompi koristelu syntyy aidoista syötävistä kukista. 
Sanonnan mukaan ihminen on sitä mitä syö. En laittaisi ollenkaan pahakseni, vaikka lautasellani olisi kukkia päivittäin – kenties elokin olisi silloin asteen ruusuisempaa. 

Syötäviä kukkia löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista. Kevään juhlia varten kannattaa syötävät koristeet tilata esimerkiksi Kotipellon puutarhan verkkokaupasta


7 kommenttia

 1. Niin totta, että helpompi koristelu syntyy oikeista syötävistä kukista. Helpompi ja näyttävämpi, kauniimpi, juhlavampi, hehkuvampi ja herkumpi. Mutta minä en olekaan mikään sokerikukkatyyppi (mutta pakko myöntää, että jotkut taidolla ja tyylillä tehdyt sokerikukat ovat upeita).
  Ihanat kuvat, Riikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne taidolla tehdyt ovat ihan mielettömiä luomuksia, mutta ne pari kertaa kun olen itse yrittänyt värkätä niin lopputulos ei _ihan_ ole ollut kakkublogitasoa :D Näillä oikeilla kukilla ei voi mennä pieleen. :) Ja kohtahan syötäviä kukkia voi napsia vaikkapa pihamaalta.

   Poista
 2. No ei mikään voita aitoja kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulta onnistuu kyllä ne sokerimassaisetkin! (Mikä lakeuksien kuningattarelta nyt ei onnistuisikaan)

   Poista
 3. Täälläkin on täysin ihastuttu Kotipellon Puutarhan palveluun ja tarjontaan :) Tilasin ravintolapäiväksi ison satsin kukkia ja loistavasti toteuttivat kaikki toiveet!

  VastaaPoista