Sisällön tarjoaa Blogger.

VOITA EI MIKÄÄN VOITA


Kuluneen vuoden aikana jääkaapistani on löytynyt pieniä etiketittömiä paketteja, joita olen haistellut ja maistellut. Testannut toimivuutta yhdessä jos toisessakin tarkoituksessa. Paketit ovat olleet osa huippusalaista tuotetestausprojektia, josta lopultakin saa puhua kuiskaamatta!

Pääsin yhdessä viiden muun Blogiringin bloggaajan kanssa osaksi Valion tuotekehitysprosessia, ja vihoviimein etiketittömät paketit ovat saaneet painatukset kylkiinsä. Kyseiset Valio maustetut voit – mauiltaan sitruuna ja valkosipuli – löytävät pian tiensä kauppojen hyllyille, ja voin kertoa, ettei kyse ole mistään ihan perusmaustevoista.


Suosikikseni sukeutui raikas sitruunavoi, joka toimi erityisen hyvin muikkujen paistamisessa. Lisää testireseptejä, muun muassa yllä köllöttelevän uunibroilerin ohje, seuraa perästä! 


Yhteistyössä Valio.

3 kommenttia

  1. Kuulostaa hyvältä ja odotan uutuuksia mielenkiinnolla. Yleensä olen kyllä karsastanut erilaisia maustettuja juttuja, kuten esim. kermaa. En oikein ymmärrä että on eri kermat kanalle, kalalle, lihalle, jne. Vai pitäisikö vain kokeilla ja urputtaa vasta sitten? Mikäli aihetta enää on... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, perustavara kun on paljon monikäyttöisempää kuin maustetut versiot. Mutta sitruunavoihin tykästyin, ainakin omasta mielestäni sitruuna toi voihin selkeän lisäarvon, ja erityisen hyvin se tosiaan sopi muikkujen paistamiseen. :)

      Poista