Sisällön tarjoaa Blogger.

#PROJEKTIJOULUKSIKOTIIN


Instagram-tililläni on kuluneen vuoden aikana vilahdellut sorkkaraudan ja naulojen valtaamia kuvia. Teimme vuodenvaihteessa kaupat uudesta kodista. Meille tyypilliseen tapaan päätimme pienen pintaremontin sijaan räjäyttää koko kämpän ja remontoida asteen verran perusteellisemmin.

Vielä ei ole lyöty hanskoja tiskiin.
Kahdeksan kuukautta kauppakirjojen rustaamisesta, ja kaikki muu on päin seiniä, paitsi laastit ja maalit. Kevään korvalla aloin lisätä remonttikuviini leikkimielisesti projekti jouluksi kotiin -hashtagin. Silloin tosin vielä kuvittelimme pääsevämme uuteen kotiin kesäksi. Nyttemmin lienee juhannus joulua realistisempi muuttoajankohta…


Ikuisuusprojektimme etenemistä voit seurata Instagramissa. Sen lisäksi tarkoitukseni on kirjoitella remontin hitaasta etenemisestä ja remonttisuunnitelmista myös blogin puolella. Pieni optimisti sisälläni pitää yhä sormet ristissä, jospa kuitenkin #projektijouluksikotiin.

12 kommenttia

 1. Paljon tsemppiä remppahaasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsempit tulevat varmasti tarpeeseen! :)

   Poista
 2. Meillä myös samantyylistä toimintaa, mutta kotona ollaan vain vaihdettu parketit ja ehostettu kevyesti keittiötä (valittiin sitten juuri laattojen vaihtaminen, joka tietysti on se helpoin ja siistein työvaihe...), mutta uutta mökkiä on rakennettu jo neljä vuotta. Välimatka lisää siihen projektiin vielä haastetta. Välillä sitä miettii, että miksi kiusaa itseään, mutta eihän tätä kuitenkaan osaisi vaihtaakaan. Sympatiat ja tsempit siis täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä sitten tekeekään kun kaikki on valmista?! Toisaalta suunnittelu ja fiilistely on kyllä aika kivaa. :) Tsemppiä sinne myös!

   Poista
 3. Tsemppiä remppaan, samanlaisia harrastuksia on täälläkin. Olimme muka muuttamassa vain yhden seinän tapetointia vaativaan kotiin mutta eihän se siihen jää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkä kasvoi syödessä vai? :)
   Tsemppiä muutto- ja remppapuuhiin sinne myös! Meillä sentään on maallinen omaisuutemme varastoituna muuttolaatikoihin sitä hamassa tulevaisuudessa häämöttävää muuttoa varten…Se pakkaaminen jos mikä nimittäin on är-syt-tä-vää. :)

   Poista
 4. Tsemppiä projektiin!
  Kiva olisi lukea siitä enemmänkin :)

  VastaaPoista
 5. Muista helliä sitä pikku optimistiä siellä sisukassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään! Katsotaan ovatko rakennusvalvonnan viranomaiset samaa mieltä :)

   Poista
 6. Ooh, myötätuntoa! Onneksi jouluun on vielä aikaa. :) Muistan edelleen, kun remppasimme nykyisen kotimme seitsemän vuotta sitten. Remottiromantiikka kaikkosi aika nopeasti... Vieläkin elävämmin on mielessä putkiremontti, joka meni pieleen ja vaati vuoden sisällä neljä muuttoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä muuttoa?! APUA! :) Onneksi aika edes jonkin verran kultaa muistoja. :)

   Poista