Sisällön tarjoaa Blogger.

VATSASEKAISIN KILINKOLIN GOES JOULUKALENTERI


Vuosi sitten syksyllä sain ajatuksen blogijoulukalenterista. Ehti kuitenkin kulua vuoden päivät ennen kuin hitaana hämäläisenä ryhdyin ajatuksista tekoihin.
Viime aikoina blogissa on ollut vaitonaisempaa, mutta ruudun tällä puolen on pidellyt kiirettä. On suunniteltu, vaivattu, paistettu, leivottu ja kuvattu. Kotimme on jo moneen otteeseen tuoksunut joululta erilaisia jouluisia reseptejä testatessani. Toisinaan taas paperisilppu ja liimapuikot – eli erinäiset jouluaskarteluyritykseni – ovat täyttäneet kotimme lattia-alan.

Blogissa aukeaa jouluun asti joka aamu luukku, josta paljastuu jotakin jouluista. Reseptien lisäksi luvassa on myös pieniä askartelu- ja joulukoristeluvinkkejä, joiden avulla toivon jakavani joulumieltä myös lukijoilleni. 

Joulukuu kolkuttelee aivan nurkan takana. Sunnuntaina eli ensimmäisenä adventtina aukeaa Vatsasekaisin Kilinkolin -blogijoulukalenterin ensimmäinen luukku. Olkaahan kiltisti, tontutkin taitavat olla jo liikkeellä. 
Ps. Olethan jo osallistunut Filippiinejä koetelleen taifuunin uhrien auttamiseen? Auta lahjoittamalla itsellesi sopiva summa SPR:n lippaaseeni. Kiitokseksi auttamisesta arvon kaikkien marraskuussa lahjoittaneiden kesken 200 euron lahjakortin Iittalan myymälään. Lisätietoa lipaskeräyksestä ja arvonnasta löytyy >täältä<, ja lahjoittamaan pääset >tästä<.

Avainsanat: joulukalenteri, blogijoulukalenteri, joulukalenteri resepti joulu resepti, helppoja joulureseptejä

17 kommenttia

 1. Ihanaa, odotan innolla! Aion tänäkin jouluna tehdä sun innoittamana merimiehen pikkujouluhömpsyä, se teki hyvin kauppansa viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin itse jo kokonaan unohtanut tuon pikkujouluhömpsyn – täytyy kaivaa itse kunkin viikonloppuna rommipullo esiin. :)

   Poista
 2. Voi kun olet ollut ihanan ahkera. Odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä on todettava, että koko kalenteri on vielä aika levällään. Kohta iskee paniikki. :)

   Poista
 3. Eikä, ihanaa! Ei ihme, jos on ollut hieman hiljaisempaa - kova urakka on luoda "24 ikkunaa". Hei enää kaksi päivää ja sitten alkaa joka-aamuinen luukun availu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkuhiljaa alkaa kyllä tosiaan realisoitua, että 24 on aika hitsin monta postausta... :) Vielä ehtii siis iskeä paniikki, koska kaikkia ei ole vielä tehty valmiiksi.

   Poista
  2. :D Tsemppiä siis! Kieltämättä tässä itsekin pohdin, että oletko tehnyt kaikki ennakkoon vai syntyvätkö ne osittain tässä kuukauden aikana.

   Poista
 4. Mahtavaa! Riikan superjuttuja koko joulukuu. Jes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Täällä ollaan kyllä jo ihan joulutunnelmissa. Lahjat on kyllä täysin hankkimatta, kun olen keskittynyt vain joulukalenteriin.

   Poista
 5. Hei tosi kivaa! Olinkin mietiskellyt, miksi blogi on ollut hijaisempi viime aikoina, mutta tämähän selittää sen! Innolla odottelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuussa pukkaa postauksia sitten ihan kyllästymiseen saakka. :)

   Poista
 6. Ihanaa, mä odotan mielenkiinnolla ja kurkkaan kaikkiin luukkuihin! Meinasin itekin tehä vaan ei vaan ehdi just tänä vuonna ;). Ihanaa joulun alusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Ja ihania joulunalusia sinne myös! :)

   Poista
 7. Meillä saa jokainen oman henkilökohtaisen joulukalenterin, kuka suklaisen, kuka kuvallisen, mulla se on ollut esim salmiakkikalenteri. Tänä vuonna sinä saat olla mun henk koht joulukalenterini. Sirkein silmin lukemaan joka aamu! Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No apua, tällainenhän tietää kauheita paineita! :)

   Poista
 8. Ihanaa, täälläkin on odotukset korkealla! Minäkin olen haaveillut kalenterin teosta joka vuosi, mutta koskaan siihen ei tunnu löytyvän aikaa/jaksamista. Tuntuu että marras/joulukuu menee vaan koko ajan hullummaksi töissä, ja sitten ei jää enää energiaa oikein muuhun. Mutta jos vaikka ensi vuonna... (näin ajattelin viime ja sitä edellisenäkin vuotena).

  ps. upeasti kuivatut ruusut kuvassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi joulu tulee joka vuosi! Voisithan toki aloittaa ideoinnin nyt jo ensi vuotta varten, tai sitten joulupöydästä voisiy napata kuvia ja raapustaa reseptit talteen ensi vuotta varten. :)

   Iskin kuivuneet ruusut ja anikset kynttilävadille. Tähtianiksista tulee huumaava tuoksu! :)

   Poista