Pääsiäisen suhteen
pääsiäismenuni jälkkäriresepti tulee armottoman myöhässä, mutta onneksi
Västerbottensost sopii mihin juhlapöytään tai -pyhään tahansa.
Suolainen Västerbottensost-juusto saa makuparin karamellisoiduista, vaniljalla
maustetuista luumuista. Pyörittele tuoreet luumut sokerissa ja hauduttele ne
kattilassa vaniljatangon kera mukavan pehmeiksi. Ei ole väliä, tarjoatko
hillokkeen lämpimänä vai jäähdytettynä – tärkeämpää on ottaa juusto
reilusti etukäteen huoneenlämpöön.
VÄSTERBOTTENSOSTIA JA KARAMELLISOITUJA LUUMUJA (neljälle)
- 100 g Västerbottensost-juustoa
- 4–6 tuoretta luumua koosta riippuen
- ½ dl sokeria
- puolikas vaniljatanko
- (1 rkl vettä)
- (loraus Galliano-vaniljalikööriä tai omaa suosikkilikööriäsi)
- (sitruunamelissan lehtiä koristeluun)
Ota Västerbottensost hyvissä ajoin (noin tuntia ennen tarjoilua)
huoneenlömpöön.
Viipaloi luumut. Laita pienen kattilaan luumut, sokeri sekä vaniljatanko.
Pyörittele luumut sokerissa ja anna sokerin sulaa. Lisää tarvittaessa vettä. Sekoittele
ja anna luumujen hautua pehmeäksi. Lisää lopuksi likööri.
Tarjoa hilloke juuston keralla, joko lämpimänä tai kylmänä. Halutessasi koristele
annokset sitruunamelissalla.
Yhteistyössä Västerbottensostin kanssa.
Aijai! Ihanan tuntoinen resepti. Kesää ootellen josko oma luumupuuni tuottaisi jo satoa :)
VastaaPoistaOooh, onni on oma luumupuu!
PoistaMelkoinen lopetus huippumenulle. Nyt haluun VB ostia!
VastaaPoistaNo mars kauppaan sitten! :)
PoistaHitsi miten herkullisen näköinen jälkkäri!
VastaaPoistaJa simppeli, syntyy hetkessä!
PoistaOi kuinka tämä puhutteleekaan juustohiirtä.... Kuola valuu!
VastaaPoistaHihih, onko sielläkin juustohiiri?
PoistaVoi mitä tälle blogille on tapahtunut.. Teetkö enään pelkästään kaupallisia juttuja? :(
VastaaPoistaHei ja kiitos kommentistasi! En toki tee pelkästään kaupallisia kampanjoita. Viime aikoina on vain tullut tavallista enemmän mielenkiintoisia kampanjaehdotuksia vastaan. Olen aika tarkka, minkälaisiin yhteistyökuvioihin ylipäätään lähden mukaan, minulla ei ole minkäänlaista mielenkiintoa / halua kirjoittaa tuotteista, joita en muutenkin käyttäisi keittiössäni. Toisaalta en myöskään koe, että yhteistyössä yrityksen kanssa tehtypostausresepti olisi yhtään huonompi kuin muuten vain postaamaani – päinvastoin, yleensä suunnittelen ja mietin kampanjapostausten reseptit paljon muita tarkemmin. :)
PoistaMutta lupaan, että seuraavaksi postailen jostain ihan muusta kuin kaupallisista jutuista! :) Mukavaa viikonloppua sinulle!
Pakko kompata edellistä anonyymiä. Kaikki jutut tuntuu olevan sponssi/yhteistyöjuttuja, vaikka reseptit sinänsä on herkullisia... Sääli.
VastaaPoistaHei ja kiitos myös sinulle kommentistasi! Itsekin olen kiinnittänyt asiaan huomiota. :) Mukavaa viikonloppua!
Poistagoogle 4357
VastaaPoistagoogle 4358
google 4359
google 4360
google 4361
google 4362
google 4363
Thank you for this wonderful article. Setup should continue! My latest post is about Top 10 Tips On Improving Your Aim. We like to visit Aim trainer. Thank you so much for your concern.
VastaaPoistaAfter reading your article, I was amazed. I appreciated your explanation. I hope other readers will feel the same way. Check out this profile, which is related to this topic click speed test. How many mouse clicks can you accomplish in thirty seconds? Check out this profile for more information.
VastaaPoistaYour blogs are great.Are you also searching for Nursing term paper help? we are the best solution for you. We are best known for delivering great term paper services :+1-(951)-468-9855
VastaaPoista