Sisällön tarjoaa Blogger.

SYÖ!MÄÄN!


Tänäkin syksynä SYÖ!-kampanja valtaa liudan ravintoloita. Kampanjassa on mukana 37 ravintolaa, joista saa kahden viikon ajan annoksia kympillä.


SYÖ!-kampanja on City-lehden sekä ravintoloiden yhteistempaus paremman ruoan puolesta. Mukana kampanjassa on 37 ravintolaa, joista jokainen tarjoaa kahden viikon ajan annoksia kymmenen euron hintaan. Helsinkiläisravintoloiden lisäksi kampanjassa on mukana ravintoloita myös Espoosta, Vantaalta, Porvoosta, Turusta ja Tampereelta.

Sain arvottavakseni kolme kympin kolikkoa, jotka oikeuttavat kampanja-annokseen vapaavalintaisessa, kampanjassa mukana olevassa helsinkiläisravintolassa. Arvottavat kolikot eivät siis valitettavasti käy muiden kaupunkien SYÖ!-viikoille. Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän postaukseen. Kommentissa voit esimerkiksi kertoa, mikä kampanja-annoksista vaikuttaa kaikista houkuttelevimmalta. Jätä kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, mikäli yhteystietojasi ei saa ongittua nimimerkkisi kautta.

Osallistumisaika arvontaan umpeutuu maanantaina 7.10. klo 12, jolloin myös suoritan arvonnan. Onnea arvontaan!

City-lehti tarjoaa arvonnan palkinnot.

23 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hiiden majavapata. Missasin sen aiemmin, mutta oli kuulemma ihan älyttömän hyvää. rajasalo@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastelen tuota majavapataa.

  VastaaPoista
 4. Talon hirvipullat! Hirvenmetsästyskausi on taas alkanut ja pakastin ammottaa jo tyhjyyttään viime "satokauden" lihoista. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun olisikin helppoa valita minne menisi! Niin monta hyvää vaihtoehtoa, joista joutuu tekemään pientä arvontaa:-)

  minneve_123@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiva juttu tuo että monet ravintolat ovat tuohon menneet mukaan:) Täälläkin on joitakin vuosia ollut samantapainen tempaus ravintoloitten kesken:)

  VastaaPoista
 7. Arvontaan mukaan. Kotiäidille, joka kieputtaa kattiloita kotona joka päivä, kelpaisi ravintolassa annos kuin annos.

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaisi kovasti käydä katsastamassa ainakin jokin ruokapaikoista. Sushihan on aina hyvää, mutta toisaalta voisi vaihteeksi testata jotain uuttakin. :)

  emmi_palomaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kyllä se mun ennakkosuosikki taitaa olla tuo Halikarnas. Ja Lihattoman Lokakuun kunniaksi kiinnostaa tietenkin eniten heidän Falafel-lautanen :)

  VastaaPoista
 10. Hiiden majavapata vaikuttaa mielenkiintoiselta. En edes tiennyt, että majavaa voi syödä.

  olli93@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon Olli! Olet yksi arvonnan voittajista. Tarkistathan sähköpostisi tarkempaa infoa varten. Terv. Riikka

   Poista
 11. Namussa haluaisin käydä ja tää tapahtuma osui just oikeaan aikaan, siellä olis maissikanan rintaa espanjalaisittain, en oo mikään kana fani ja harvoin teen sitä kotona, mut lihattoman lokakuun myötä sitä on tullut syötyä kun yritän punaista lihaa vähentää ruoanlaitossa. :)

  usmawin@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Namuunhan sinun on sitten päästävä! :) Onneksi olkoon, voitit yhden lahjakorteista. Luepa sähköpostisi! :) Terkuin, Riikka

   Poista
 12. Voi että tekisi mieli mennä melkeinpä puoliin noista paikoista! :D Toisaalta haluaisin käydä kokeilemassa joitain uusia pastoja ja burgereita, mutta koska niitä välillä jo käy syömässä, voisi olla mielenkiintoista päästä ensimmäistä kertaa maistamaan sushia, kun poikaystävä niin kovasti siitä pitää. :)

  sannap-91@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. hirvipullat, thai ja nepalilainen kiinnostaa!
  vesalainen.jenni@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hirvipullalinjalla täälläkin mennään, kiinnostavaa nähdä, onko valmistettu paremmin kuin kotona Lapissa ^^

  riikka.vanni@helsinki.fi

  VastaaPoista
 15. Hirvipullalinjalla täälläkin mennään, kiinnostavaa nähdä, onko valmistettu paremmin kuin kotona Lapissa ^^

  riikka.vanni@helsinki.fi

  VastaaPoista
 16. Olis kyllä ihan mahtavaa jos arpa suosia kun. Työmatka osuu juurikin oikeaan aikaan pääkaupunkiin pääsis tutustuu uusiin maku elämyksiin

  VastaaPoista
 17. Grande Grillin kanat ovat luottovalintani mutta kieltämättä joudun minäkin sanomaan, että kyllä listan mielenkiintoisin otos on tuo majavapata! :)

  VastaaPoista
 18. Haluaisin siihen Helsingissä olevaan tapas-ravintolaan. Tapaksia on pitkään pitänyt mennä syömään, muttei ole vielä tullut toteutettua :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja sähköposti oli siis pruely@hotmail.com :)

   Poista
  2. Onneksi olkohon, sinä myös voitit lahjakortin. Tsekkaa sähköpostisi! :) Terkuin, Riikka

   Poista
 19. Hei kaikille ja kiitos osallistumisesta kisaan!

  Arvonta on nyt suoritettu, ja laitoin voittajille (pruely, usmawin & olli93) sähköpostia menemään. Aurinkoista syysviikkoa kaikille! :)

  VastaaPoista