keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

HujanhajanhuokailuaTältä näyttää tällä hetkellä uuden kotimme keittiö. Remontti-ilmoituslappu kiinnitetty porraskäytävään ja kohta suit-sait pitäisi olla kova remppahyörintä käynnissä. Vielä on aikamoinen matka siihen, että pääsee kokkailemaan uudessa kodissa. Onneksi vanha keittiö palvelee siihen saakka ja saamme rempata (ja asua) rauhassa. Huh, onneksi ei ole tarvetta muuttaa remppahulinan keskelle.

Suunnitelmat keittiön osalta ovat varsin selvät. Muu asunto sitten huolestuttaakin enemmän… Keittiöhana ja muutamat kodinkoneet pitäisi lähitulevaisuudessa tilata Saksanmaalta, mutta niilläkään ei vielä ole hirmuinen kiirus. Vielä viikon verran mennään muilla mailla omaa kyökkiä ikävöiden.


2 kommenttia:

  1. Tuonne tulee siis uusi Ravintola Vatsasekaisin Kilinkolin :) Mielenkiinnolla odottelen mitä siellä alkaa syntymään. Onko jo suunnitelmia?

    VastaaPoista
  2. Juu! Eikä mua naurata remontti enää yhtään! Ylläreitä ja vastoinkäymisiä on tullut viimepäivinä, esimerkiksi tuota kyökin välikattoa ei saakaan purettua ja monta loistavaa ideaa oli rakentunut sen varaan. :)

    Oman hankaluutensa tuottaa suunnitteluun kyllä myös se, että itse olen käynyt kyseisessä asunnossa nopeasti vain kahden näytön aikana. Ja silloin ei ollut edes varmuutta ostetaanko tuo vai ei. Hullun touhuja, sanoisin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...