Sisällön tarjoaa Blogger.

HELSINGIN KAHVIKOMPPANIA – KAHVIA MOPON KYYDISTÄ


Helsingin kahvikomppanian liikkuva kahvipomo tarjoilee laatukahvia kahvinhimoisille kaupunkilaisille.


Lueskelin Paikka auringossa -blogista juttua Helsingin kahvikomppaniasta, eli pääkaupungin kaduilla pyyhältävästä sympaattisesta kahvimoposta. Muistinpa itsekin näpytelleeni mopedista keväällä pienen jutun, mutta postaus oli jostain syystä unohtunut luonnoksiin. 

Mutta ei hätiä mitiä, sillä mikä sopisikaan paremmin masentavaan marraskuuhun kuin aimo annos kofeiinia. Jos bongaat pienen mustan, kahvilta tuoksuvan mopon, kannattaa pysähtyä hetkeksi ja napata kahvi matkaan. Helsingin kahvikomppanian sumppimopo tarjoilee kahvia kofeiinihimoisille kansalaisille pitkin päivää ja Helsinkiä. 

Helsingin kahvikomppanian taustalla ovat Kahvila Sävyn entiset omistajat, joten voin huoletta vannoa sumppimopon juomien olevan Helsingin parhaimmistoa. Arkiaamuisin Helsingin Kahvikomppanian mopon voin bongata usein Varsapuistikon laidalta, mutta kulloinenkin sijainti kannattaa tarkastaa Kahvikomppanian Facebook-sivulta
Helsingin Kahvikomppania luottaa turkulaisiin papuihin – tuplacappuccino kustantaa (tai ainakin kustansi viime keväänä) 3,50 €.

Ei kommentteja