tag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post4563700625058541154..comments2024-03-27T19:31:07.902+02:00Comments on Vatsasekaisin Kilinkolin: Tacot, jotka veivät kielen mennessään…Riikkahttp://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-77664251182387878132011-11-11T17:31:44.363+02:002011-11-11T17:31:44.363+02:00Ainakin hirvenkielessä ne nystyrät tuntuvat, ihan ...Ainakin hirvenkielessä ne nystyrät tuntuvat, ihan sama miten sen valmistaa. Eikä ole nylkemisestäkään kiinni. Minä kuulun kanssa siihen porukkaan, joka on aikuisiällä vähentänyt kielensyöntiä, se ei enää tunnu miellyttävältä, vaikka maistuukin herkulliselta.<br /><br />Ja kiva tosiaan nähdä muutakin tortillojen täytteenä kuin fetaa (haloo!) ja aurajuustoa ja tölkkiananasta :Dsauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-15080118765555011232011-11-10T12:27:15.762+02:002011-11-10T12:27:15.762+02:00No Nanna mutta mähän lupasin jo harkita jauhemaksa...No Nanna mutta mähän lupasin jo harkita jauhemaksapihvien kokeilemista.<br /><br />Juu monet suomalaiset tortillanpyörittelijät hämmästyisivät kuinka simppeleitä monet mehikolaiset ruoat ovat. Mun yks ehdoton lemppari on tuoreille maissitortilloille ripauttaa vain vähän suolaa, rullata ja syödä semmoisenaan. Tai sitten tacos al pastor, joita jaksan aina kaivata Suomesta käsin... <br /><br />AV: säkin taidat olla varsin hurahtanut mehikolaiseen keittiöön, mitä intohimon taustalla?<br /><br />S&H: hihi, olihan se kieli kuorittu (eli nyljetty)?Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-48455541326410886822011-11-09T20:18:37.682+02:002011-11-09T20:18:37.682+02:00Todellakin vähän toisennäköistä meksikolaista ruok...Todellakin vähän toisennäköistä meksikolaista ruokaa. Hvvät ystäväni aikoinaan vaihdossa olivat Meksikosta ja heidän laittamansa ruoka oli aika kaukana täällä totutusta.<br /><br />Minä en ole päässyt vieläkään yli kauan sitten saamastani kielestä, jossa tuntui omalla kielellä ne toisen kielen nystyrät. Ehkä se oli vaan huonosti valmistettua.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-32996031547788405072011-11-09T16:39:29.697+02:002011-11-09T16:39:29.697+02:00Hyvältä näyttää! Minä käytän kanssa tortillojen tä...Hyvältä näyttää! Minä käytän kanssa tortillojen täytteenä aina naudan kieltä. Se vaan sopii sinne tosi hyvin ja tulee jotenkin autenttinen fiilis :)Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-2404758098472907712011-11-09T15:45:43.661+02:002011-11-09T15:45:43.661+02:00Jaa että kieli maistuu muttei maksa? Meikäläisellä...Jaa että kieli maistuu muttei maksa? Meikäläisellä siis juuri päinvastoin, niin kielenkääntäjä kuin olenkin.<br /><br />Silti on sanottava, että hienohieno veto kaikkien Tex-mex sapuskojen keskelle. Suomalaiset ei vaan tahdo uskoa, että tacot on oikiasti näin minimalistisia. Tuohonhan sopis vielä mukaan ananas, paprika, herkkusieni, ketsuppi, joulukinkku ja luumut... :)<br /><br />Mutta se on myönnettävä, että keitetty kieli haisee (etelä-pohjanmaalla mikään ei tuoksu) herkulliselta!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com