tag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post4352284294756453272..comments2024-03-27T19:31:07.902+02:00Comments on Vatsasekaisin Kilinkolin: LUUKKU 3: PUOLUKKAKEIKAUSKAKKU & VALKOSUKLAAVAAHTORiikkahttp://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-73435525217499984132015-12-26T19:24:31.852+02:002015-12-26T19:24:31.852+02:00Oli ihana kakku joulupäivän jälkkärinä! Valkosukla...Oli ihana kakku joulupäivän jälkkärinä! Valkosuklaavaahto sopi täydellisesti tähän kakkuun. Ihana resepti, kiitos tästä! Dinner4u2https://www.blogger.com/profile/16200658466340421593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-78691488099319637052015-12-04T19:19:45.219+02:002015-12-04T19:19:45.219+02:00Kiitos reseptistä. Nyt löytyi tämän vuoden synttär...Kiitos reseptistä. Nyt löytyi tämän vuoden synttärikakku.Sillä Silmukallahttps://www.blogger.com/profile/07891458767004511269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-68068518995422928652015-12-04T18:23:17.306+02:002015-12-04T18:23:17.306+02:00Paahdettu valkosuklaa on taivaallista!
Paahdettu valkosuklaa on taivaallista! <br />Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-69506452996260812662015-12-03T23:52:05.367+02:002015-12-03T23:52:05.367+02:00Oih! Toinen heti perään, joka näyttää testattavalt...Oih! Toinen heti perään, joka näyttää testattavalta! :)Kaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-49570130392244587872015-12-03T21:49:14.604+02:002015-12-03T21:49:14.604+02:00Hmmp, olen tehnyt tuota nyt aika monta kertaa, eik...Hmmp, olen tehnyt tuota nyt aika monta kertaa, eikä ole kyllä juoksettunut kertaakaan. Paahdetun valkosuklaan olen sekoittanut kuuman kerman sekaan sauvasekoittimella ja sitten vatkannut kunnolla jäähtyneenä vaahdoksi. Valkosuklaahan jämäköittää kerman aika paksuksi jääkaapissa, joten ei tarvitse edes paljoa vatkata kunnes on jämäkkä vaahto. <br /><br />Sen sijaan olen onnistunut Omar-kerman (kermaan sulatetut Omar-karkit) juoksettamaan kun seos ei ole ollut kunnolla (=yön yli) jäähtynyttä. Mutta en kyllä osaa yhtään sanoa, mistä voisi johtua. Ehkä joku viisaampi osaa vastata?Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-27307851531710139722015-12-03T21:44:53.493+02:002015-12-03T21:44:53.493+02:00Niin on! Tai siis oli, vois tehdä uudelleenkin täs...Niin on! Tai siis oli, vois tehdä uudelleenkin tässä lähiaikoina... <3Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-82154648707037344952015-12-03T10:01:10.415+02:002015-12-03T10:01:10.415+02:00Ihana kakku, tätä täytyy kokeilla. Olen suuri puol...Ihana kakku, tätä täytyy kokeilla. Olen suuri puolukan ystävä, siinä on jotain niin jouluista ja jotain hyvin suomalaista.<br /><br />Mutta. Miten ihmeessä saat tuon kerman pysymään kasassa? Olen myös ihastunut paahdettuun valkosuklaaseen, mutta se tuppaa kerman kanssa juoksettumaan melkeinpä pelkän ajatuksen voimalla. Riippumatta siitä onko seos ollut jääkaapissa yön yli vai ei. Olen joskus vatkannut liikaa, mutta viimeksi pelkkä vatkainten upottaminen kippoon juoksetti seoksen. Maijahttps://www.blogger.com/profile/03800390173777866625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6645567284996285479.post-36928981485115470762015-12-03T10:01:04.009+02:002015-12-03T10:01:04.009+02:00Ihana yhdistelmä!Ihana yhdistelmä!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com