Sisällön tarjoaa Blogger.

#HOUSEOFCARDS



Perjantaina pääsin nauttimaan ystävänpäiväillallista hyvän ystäväni, Netflixin, seurassa.


House of Cards on yhdysvaltalainen, Kevin Spaceyn tähdittämä poliittinen draamatrilleri, jonka ensimmäinen tuotantokausi oli maailmanlaajuisesti valtava menestys. Sarja on uusintaversio BBC:n parinkymmenen vuoden takaisesta samannimisestä minisarjasta. 

Korttitalon toinen tuotantokausi julkaistiin kokonaisuudessaan videopalvelu Netflixissä viime perjantaina, ja pääsin ilokseni illallistamaan Netflixin isännöimälle ystävänpäiväillalliselle, jonka päätteeksi katsoimme toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson. Ensimmäisen jakson jälkeen ei ole tarvinnut sen suuremmin miettiä, mitä viikonloppuna tekisi. 

Illallinen aloitettiin teemaan sopivilla, Eeva Kolun reseptillä valmistetuilla,
Bloody Mary -drinkeillä.

Illallisherkuistamme vastasi parin vuoden takainen Top Chef -voittaja Teemu Laurell yhdessä raumalaisesta Goto-ravintolastaan nappaaman henkilökuntansa kanssa. Ruoka oli superherkullista ja seura hersyvää. 

Let the butchery begin!
Alkuruokana oli nuudelia, papaijaa, mangoa, kookosta ja paneroituja jättikatkarapuja.
Olisi varmasti maistunut myös Frankille.

Pääruoaksi rimpsuluiden sijaan entrecotea, karamellisoidusta sipulista tehtyä pyrettä (joka oli hämmentävää, mutta tajuttoman hyvää) sekä vihreitä papuja.

Netflixin, Temun ja minun lisäkseni oli siellä pari muutakin. 

Kunnon kutsuilla on kaksi jälkkäriä. Ekassa jälkkärissä oli alkupalan makumaailma ilman katkarapuja.




Illan kustansi videopalvelu Netflix Suomi, järjestelyistä vastasi viestintätoimisto Cocomms – kiitos ihanasta illasta!



4 kommenttia

  1. Ääääh näitä kuvia ja Instagram-fiilistelyjä katsellessa harmittaa ihan sikana, etten päässyt paikalle. Noh, aloitin vasta ekan kauden perjantaina, eli olis se kakkossiisonin jakson tsiigaaminen ehkä vähän spoilannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmi ettet päässyt! Oli ihan törkeän hauska ilta – vieläkin naurattaa! Nyt sun pitää kiriä kunnolla, jotta pääset pian kakkossiisoniin. :)

      Poista
  2. Olipa kiva.tapa nähdä tuo loistosarja:-) minulla.on toisen kauden jaksot koneella :-)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan herkullinen teema-illallisen idea. Ja tätä sarjaa on kyllä hehkutettu niin paljon, että täytyy varmasti itsekin tutustua.

    VastaaPoista