Sisällön tarjoaa Blogger.

AUTA TAIFUUNIN UHREJA


Reilu viikko sitten taifuunin uhriksi joutuneet filippiiniläiset tarvitsevat yhä apuasi.

Yli kaksi miljoonaa ihmistä on Haiyan-taifuunin jäljiltä humanitaarisen avun tarpeessa. Suomen Punainen Risti on lähettänyt katastrofialueelle terveysaseman, vedenpuhdistusyksikön sekä avustustyöntekijöitä. Filippiineillä tarvitaan kuitenkin yhä kipeästi apua, ja perusasioista on huutava pula.



Taifuunin uhrien auttaminen onnistuu myös kotisohvalta käsin. Lahjoita sopivaksi katsomasi summa perustamaani Suomen Punaisen Ristin nettilippaaseen. Pienestäkin summasta on apua, sillä esimerkiksi viidellä eurolla saa huovan kotinsa menettäneelle, ja kahdellatoista eurolla hygieniapaketin viisihenkiselle perheelle kolmen kuukauden tarpeiksi. Älä välitä asettamastani lippaan tavoitesummasta, tarkoitus on ylittää se – mielellään reilusti.  Lahjoittamaan pääset tästä tai sivubannerin lippaan kautta. Maksu suoritetaan verkkopankissa tai luottokortilla. 

Pieneksi kiitokseksi tärkeän asian tukemisesta arvon kaikkien marraskuun aikana lippaaseen lahjoittaneiden kesken 200 euron lahjakortin Iittalan myymälään. Lahjakortti on voimassa  kaikissa Suomen Iittala-myymälöissä sekä Iittala Outlet -myymälöissä. Myös kaikki aiemmin lippaaseen lahjoittaneet ovat mukana arvonnassa. Ilmoitan lahjakortin voittajalle henkilökohtaisesti voitosta joulukuun alussa. Ilmoitathan lahjoituksen tehdessäsi toimivan sähköpostiosoitteesi. 


EDIT 1.12.2013: Arvonta suoritettu ja lahjakortin voittajalle ilmoitettu voitosta. 

Fiskars Group lahjoittaa arvonnan palkinnon.


Ei kommentteja