sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vatsasekaisin Kilinkolin



Perustin alle kouluikäisenä ravintolan sisareni kanssa. Siskoni oli kokki ja minä tarjoilija. Kuppila oli nimeltään Ravintola Vatsasekaisin Kilinkolin. Ruokalistalta löytyi monenmoisia herkkuja, kuten mädätetyn kastemadon suolipullia. Inspiraationi ruoanlaittoon juontaa juurensa siis jo lapsuuteen, mutta nyttemmin kokkaukseni eivät enää ole aivan yhtä eksoottisia.

Keittiössämme hyörii kaksi innokasta ja kokeilunhaluista ruoanlaittajaa. Kaikki kahviin ja yrttihuoltoon liittyvä on meillä pääasiassa miehen vastuulla. Minulla on keittiössämme taikinanvaivaus-, kermanvatkaus- ja kastikevastuu. Muu tehdään yleensä yhdessä.

Aloitan bloggailuni  keväisestä Wienistä, vaikkakin kotikeittiö sijaitsee Helsingissä. Keittiöolosuhteista, tai paremminkin niiden puutteellisuudesta johtuen ensimmäinen postaukseni sisältää pelkästään kuvia, jotka toivottavasti inspiroivat tekemään monenmoisia herkkuja. 


Kuvat ovat wieniläisiltä lauantaiaamun markkinoilta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...